Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Mere tysk fra Kaj

Deler lige her det nye fra Kajs Kanal.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

https://www.youtube.com/channel/UCuUagoGlal6i_MW-K46IIyA

Kære Tysklærere.  Godt Nytår.  Kajs Kanal vil snart begynde at lave små produktioner til 5. Klasse. Det kan være: Hilseordene, præsentation af sig selv, tal, farvjer, min familie, kroppen, hvad spiser og drikker vi. Shopping, hvordan bor vi, hvordan kommer vi rundt, min skole, min fritid, ugedagene, månederne, årstiderne, vejret, spørgeord, verberne sein og haben.....med mere.  Også 6. Kl. Skal med.  Jeg prøver at indkøre min 7.kl. elev Andrea til at vi sammen laver undervisningen til 5.6. Klassetrin.  " Lær tysk med Kaj og Andrea".....fra Dragør Skole.  Der kommer naturligvis også stof til 7.8.9. Klasse. Gerne små rollespil......... Ja det tager tid, men jeg har kun mine 8-9 ugentlige timer i skolen.  Kajs Kanal er for sjov. Ingen reklamer og ingen penge i den.  Jeg har kun eet ønske. At tyskeleverne i hele landet og I kan få glæde af Kajs Kanal.  OBS: Jeg vil super gerne høre ideer fra jer og håber I vil dele mit opslag.  Herzliche Grüsse Kaj, Andrea og Bettina.