Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Nu sker der noget, igen.

Den universitært forankrede sprogstrategis handleplan har været klar siden juni-18 og er ved at blive løbet igang.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det Nationale Center for Fremmedsprog er så småt gået i gang med at løbe centerets aktiviteter igang og skal i den forbindelse holde en række interessent-møder rundt om i landet. Dette for at afdække potientalerne og udfordringerne for fremmedsprogene på kryds og tværs af uddannelsessystemet. I første omgang er fokus på tysk og fransk. Møderne skulle efter sigende blive afholdt i november og december -18 og der skulle efter planen åbnes for muligheden for at søge midler til forskellige sproginitiativer og sprogprojekter straks i det nye år.

Som min kollega her på sitet tidligere har nævnt og skrevet om er det Københavns Universitet, der står for tiltag øst for Storebælt og Århus Universitet, der står for tiltag vest for Storebælt.  https://www.folkeskolen.dk/639877/nu-sker-der-noget . Her linkes også til Det Nationale Center for Fremmedsprogs handleplan.

Projektkoordinator for øst, Søren Nørrelund-Madsen, modtager gerne spørgsmål, informationer om og ideer til sproginitiativer pr mail, snmadsen@hum.ku.dk. Også ideer fra vest modtages her.

Jeg glæder mig meget og ser frem til møder og aktiviteter i denne sprogsammenhæng.