Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Ny i klassen - fortæl om dig selv

Det lyder simpelt, men er ikke så ligetil

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg beder eleverne om det når de starter på fremmedsprog - en god måde at få åbnet munden og sagt lidt - jeg hedder….. - jeg bor…….. - jer er ……. år gammel osv. Fin øvelse, der udvides efterhånden til at kunne fortælle om andre og flere emner, bruge faste vendinger og glæde hinanden med lykønskninger.

Selv er jeg ny på bloggen og vil prøve at fortælle noget om mig selv.

Jeg er vild med sprog - alle slags. Mest tysk og fransk selvfølgelig - dem er jeg bedst til.

Var det ikke Goethe der sagde; ” Den der ikke kender andre sprog, kender ikke sit eget”

Jeg er afhængig af at kende til andre sprog - det gør mig til en del af noget større, et kulturelt fællesskab, som jeg brænder for at formidle videre. Og jeg håber det lykkes.

Godt nytår - Bonne année - Guten Rutsch ins neue Jahr

Powered by Labrador CMS