Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Sprogolympiade

ILcompetition er åben for tilmelding indtil 25.1.19.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

ILcompetition, eller Sprogolympiaden som den også kaldes, er en stor sprogkonkurrence i Skandinavien. Der kan konkurreres i sprogene tysk, fransk, spansk og engelsk. Der dystes i viden om sprog og kultur indenfor kategorierne grundskole, gymnasium og modersmål.

Læs mere her;

http://ilcompetition.dk/  hvor man kan finde regler for konkurrencen, se tidligere resultater, tilmelding, præmier m.m.

Måske en vild start på 2019! Jeg har ikke deltaget i konkurrencen med mine elever før. Nogen af jer gode kolleger, der har? I så fald er jeg interesseret i jeres erfaringer hermed.