Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Tysk teater

Nok mest for voksne. Inspiration og oplevelse.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I et mediesamarbejde med Goethe-Instituttet udgiver "I scene", der er et webbaseret nyhedsmedie om scenekunsten, artikler, der sætter fokus på tysk scenekunst i 2019. Det er tysk scenekunst indenfor dans, performance og klassisk teater som kulturjournalisten, Nina Branner, kommer med anbefalinger af og fortæller om, hvad der rører sig i det tyske teaterlandskab.

https://iscene.dk/2019/01/07/et-helt-aar-med-fokus-paa-tysk-teater/

Læs Nina Branners første artikel her;

https://iscene.dk/2019/01/09/tysk-teater-chokerer-med-raa-og-raffineret-politisk-forestilling/

I forbindelse med den tyske kultur i elevhøjde, har Goethe-Instituttet også lagt undervisningsmateriale klar til "Kultur Erleben in Deutschland" som min gode kollega her på sitet allerede har skrevet om.

https://www.folkeskolen.dk/649591/kulturoplevelser-i-tyskland-via-kalender-2019

Goethe-Instituttet er allevegne - heldigvis.