Blog

Forkerte beslutninger kan ødelægge en hel generation - hvem betaler?

På folkeskolen.dk har to unge piger fra 8. Klasse i Allerød skrevet en bundærlig klumme om de uendelig krav og det ikke at måtte fejle.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

“Vi må ikke falde, for så fejler vi, og fejl indgår ikke længere i præstationssamfundet....det handler ikke længere om, hvad vi vil, men hvad vi skal.”

En hjerteskærende sandhed fra to usandsynlig velovervejende og velformulerende piger i 8. Klasse, som må få enhver fornuftigt tænkende minister til at frasige sig sin løn, sine vederlag, sine poster, sine alt som i ALT.

Huset Lerbjerg

Uddannelsesvejleder i Ungecenter Brønderslev,18-25 år, herunder STU. Min blog vil handle om vejledningens nærvær og den forebyggende nødvendighed. Om retten til livet gennem uddannelse. Om at ønske, at kunne og at ville og om vejledningssamtalen som et livslangt værktøj.

Klummen understreger med indiskutabel svigende sikkerhed at beslutnings-voksne der i den grad har skabt ødelæggende betingelser for en hel generation burde betale for så store ødelæggelser som det er tilfældet, når mål bliver mål i sig selv.

Klummen burde rydde enhver forside og skrevet så stort at ingen INGEN VOKSNE ville gøre noget som helst andet end, som det første, at tage denne klumme alvorlig og handle, som er det en hastesag.

https://www.folkeskolen.dk/652697/at-falde-er-at-fejle

Powered by Labrador CMS