Sponseret indhold

Sponseret indhold

At planlægge en studietur kan ofte være en stor opgave at stå med selv. Et rejsebureau kan gennem sin store erfaring hjælpe jer godt på vej.

Sponseret indhold: Slip for bøvl og besvær: Bestil skolerejsen gennem et rejsebureau

Studieturen er et af skoleårets højdepunkter, men selve planlægningen af turen kan koste meget tid og ressourcer. Læs med her og se, hvorfor I skal booke jeres næste studietur gennem et rejsebureau.

Publiceret Senest opdateret

Hvorfor bestille rejsen gennem et rejsebureau?

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at planlægge en skolerejse. Spørgsmål som ”Hvor skal vi rejse hen for at få størst muligt fagligt udbytte?” og ”Hvordan finder jeg den bedste og tryggeste indkvartering til eleverne?” kan let opstå.

Få svar på alle spørgsmål

Processen med at planlægge en studietur for en skoleklasse kan være en forvirrende og ukendt størrelse, hvor mange vil opleve, at spørgsmålene hober sig op. Ved at bestille studieturen gennem et rejsebureau kan I få svar på jeres undringer og vejledning til at lave den bedste tur for eleverne.

Sponseret indhold: BENNS

BENNS har arrangeret rejser siden 1963, så vi har stor erfaring med netop det. Vi tilbyder studieture og skolerejser til hele verden og har samarbejdspartnere i en lang række lande og byer, som sikrer dig de bedste priser. 

Hos BENNS får du din egen personlige rejsekonsulent, som laver en skræddersyet pakkeløsning til jeres gruppe. Vi tilpasser tilbuddet, så det passer til jeres ønsker og budget, og I siger først ja, når I er 100% tilfredse med pakkerejsen. 

Rejsebureauer har den nødvendige viden

Fordi rejsebureauer ofte har beskæftiget sig og specialiseret sig indenfor studieture i årevis, har de opbygget en viden, som I bestemt bør udnytte, når I skal booke næste skolerejse. I kan skabe rejsen med størst fagligt udbytte gennem kvalificeret rådgivning og gode tips kan I i partnerskab med et rejsebureau.

Gode partnerskaber

Rejsebureauer gør brug af en række partnerskaber når det kommer til indkvartering, oplevelser og transport. Derfor kan de, foruden at give jer bedre priser på de nævnte dele af turen, også finde hurtigt finde frem til præcist den oplevelse, der giver optimal læring for eleverne.

Spar tid

Når det er tid til at booke en studietur kan det ske, at man undervurderer, hvor meget tid det kræver at planlægge en rejse for en gruppe unge mennesker. Derfor er det anbefalingsværdigt at kontakte et rejsebureau tidligt i processen og forklare en ekspert, hvad fokus for turen skal være. Så kan de stå for det praktiske, mens I kan koncentrere jer om andre ting.

Ro i sindet

Det kan føles som en stor mundfuld at skulle rejse til en international destination med en gruppe elever. Der kan opstå uforudsete stituationer, hvilket kan skabe bekymringer inden rejsen skal afholdes. Ved at booke gennem et rejsebureau får I ofte adgang til en nødtelefon, så I på alle tidspunkter af døgnet kan ringe og få vejledning og hjælp, hvis der skulle være brug for det.

Juridisk tryghed

Derudover er det lovkrav, at den der planlægger rejsen for skolen, hvis dette indebærer både flybilletter og indkvartering, skal være medlem af Rejsegarantifonden. Det hedder sig nemlig, at hvis man udbyder flybilletter og indkvartering til eleverne, er man udbyder af en pakkerejse, hvilket kræver, at man er medlem af Rejsegarantifonden.

Bestil gennem et erfarent rejsebureau

BENNS har igennem de sidste 60 år hjulpet mange skoler med at arrangere studierejser. Vores store viden om de mange destinationer gør os til en stærk virksomhed, hvor I kan føle jer trygge igennem hele processen fra første opkald til efter endt rejse.

Vi sørger altid for at klæde jer godt på gennem studiemateriale og rådgivning til den givne destination og vores 24-timers nødtelefon vil give jer ekstra tryghed på turen. BENNS er selvfølgelig også medlem af Rejsegarantifonden, så du får fuld kompensation for rejsen, hvis BENNS mod forventning skulle gå konkurs.

Uanset hvad turens fokus skal være, hvilken transportform I foretrækker, og hvor I gerne vil hen, står vi i BENNS klar til at hjælpe. Vi glæder os til at høre fra jer og hjælpe jer godt afsted på jeres næste studietur.

Se alle vores studierejser på vores hjemmeside.