Blog

Sussie Johansen & Thomas Poulsen, 1. og 2. suppleant for Anders Kildahl Juul, Københavns Lærerforenings bestyrelse
Sussie Johansen & Thomas Poulsen, 1. og 2. suppleant for Anders Kildahl Juul, Københavns Lærerforenings bestyrelse

Styrk Hovedstyrelsen - Stem på Anders Kildahl Juhl

En stemme på Anders er en stemme på en lærer af hjertet, og på en dygtig, dedikeret frontkæmper for lærernes og andre medlemmers arbejdsvilkår i og omkring folkeskolen.

Publiceret Senest opdateret

Valg til hovedstyrelsen i DLF, Københavns Lærerforening stiller med et frisk pust af en kandidat! 

Anders har over 10 års erfaring som lærer i København, og han har været en særdeles dygtig, afholdt og respekteret tillidsrepræsentant i en årrække på specialskolen Charlottegården. Anders er en passioneret lærer med det overordnede mål, at alle skoler er folkeskoler. Han mener alle børn skal have det rette skoletilbud på det rigtige tidspunkt. Anders’ engagement i eleverne, i undervisningen og i lærernes arbejdsvilkår har været en tydelig drivkraft i hans fagpolitiske arbejde som tillidsrepræsentant på skolen og efterfølgende i Københavns Lærerforenings bestyrelse. Vi er sikre på, at Anders vil gøre en markant forskel i kampen for at sikre Folkeskolen bedre økonomiske rammer, så vi kan sikre en bæredygtig skole for alle elever og lærere.

I 2022 stillede Anders, på manges opfordring, for første gang op til bestyrelsesvalget i Københavns Lærerforening. Anders blev helt fortjent valgt med et stort antal stemmer. 

 I det fagpolitiske arbejde i Københavns Lærerforening er Anders en klog, empatisk og politisk dygtig, stærk stemme, som afstedkommer respekt. Anders har som bestyrelsesmedlem i Københavns Lærerforening i de sidste to år haft A20 som hovedarbejdsområde. Dette arbejde ligger godt placeret hos Anders, da han er myreflittig og grundig. I sit arbejde har Anders gennemsigtighed og ordentlighed som bærende principper. Dette er et vigtigt fokus, når det gælder realiseringen af lærernes arbejdstidsaftale. 

Anders har været særdeles aktiv i debatten vedrørende vilkårene på specialskoler, inklusion og visitation af elever med særlige behov. Her bidrager Anders altid med velovervejede og faglige argumenter, der forholder sig kritisk, der appellerer til dialog og peger på løsninger.

UU-vejleder Sussie Johansen

Til daglig er jeg uddannelsesvejleder i 10. klasse samt ungevejleder for unge op til 25 år. Jeg har været ansat i UU København siden 2007 og som TR fra 2015. P.t. TR suppleant for alle DLF organiserede medlemmer. Kongresdelegeret til DLF siden 2015 for kreds 11, Københavns lærerforening. Medlem af Københavns lærerforenings bestyrelse siden april 2022.

Som kollega i bestyrelsen i Københavns Lærerforening oplever vi Anders som loyal, stabil og med et meget skarpt blik på det fagpolitiske. Anders har en involverende tilgang i sit arbejde og kan skabe synlige resultater. F.eks. når Anders i sit arbejde som TR skaffede tid på opgaver på sin skole. Han er god til at få folk i tale og skabe forståelse for lærerarbejdets problemstillinger og skolens udfordringer. 

En stemme på Anders er en stemme på en lærer af hjertet, og på en dygtig, dedikeret frontkæmper for lærernes og andre medlemmers arbejdsvilkår i og omkring folkeskolen. 

 

Sussie Johansen 

Københavns Lærerforenings bestyrelse 

Thomas Poulsen 

Københavns Lærerforenings bestyrelse. 

Powered by Labrador CMS