Pædagogik på kanten

Blog

Første dag på årets intensive cykel-læringsforløb Challenge

48 unge drenge har kørt 1. etape på det fem dages 'Rundt i Danmark' cykelløb, som varer 5 dage frem til onsdag, hvor de krydser målstregen ved Bellacenteret efter 16 uger træning. Hvad får de mon ud af det?

Publiceret Senest opdateret

Pædagogik på Kanten

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

48 unge drenge har klaret den første af fem dage med ca. 100 km om dagen som kulminationen på et intensivt cykellæringsforløb med udgangspunkt i cykeltræning. Det begyndte i regn de første timer men sol til sidst. Jeg er med for at undersøge havd de unge får ud af det og hvordan. Jeg har trænet ca. 1 gang om ugen med 1 ud af dem fem hold fra forskellige steder i landet og lavet en spørgeskemaundersøgelse med de fleste deltagere. Det bliver spændende at se hvordan det udvikler sig og hvilke forståelser vi kan få for hvordan og hvorfor cykeltræning og -løb kan styrke udfordrede unges uddannelses- og jobmuligheder.

Glæder mig til næste etabe i morgen!