Sponseret blog: Clio

Sponseret blog

Få fat i de bedste tricks til en gennemarbejdet årsplanlægning på rekordtid

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og det samme er fristen for årsplanlægningen. Men frygt ej! To gange om ugen i fire uger kan du få leveret de bedste tricks til årsplanlægningen direkte i din indbakke. Find ud af hvordan her.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

>> Få de bedste tricks til din årsplanlægningen. Skriv dig op her.

Måske kan du allerede mærke det. Ja, nærmest dufte det. Sandet under fødderne og solens varme stråler på din hud. Om kort tid kan du gå på velfortjent sommerferie, men inden da vil du garanteret gerne have klappet en årsplan af. Og ikke bare en hvilken som helst årsplan, men en årsplan, der giver klassen et skoleår, de sent vil glemme, og med en masse indhold, du vil glæde dig til at skulle bruge i undervisningen.

Det forstår jeg godt. Derfor er jeg gået sammen med fire kolleger og årsplaneksperter, og vi har samlet vores otte bedste tricks, der lader dig kreere en solid og gennemarbejdet årsplan på rekordtid. Dem vil vi rigtig gerne dele med dig.

Sponseret blog: Clio

Hos Clio udvikler vi læringsteknologier for at få alle børn til at lære mere. Det kan vi ikke alene, og derfor løfter vi på hatten og inviterer landets klasseværelser, innovativ teknologi og didaktiske hjerner ind i vores arbejde. Vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for den enkelte elev og ruste nye generationer til fremtiden – og vi lykkes først, når alle børn føler, de kan yde deres bedste.

To gange om ugen i fire uger kan du modtage vores tricks direkte i din indbakke. Vi sætter i gang den 21. maj, så skriv dig op allerede nu, hvis du ikke vil gå glip af det første (og forhåbentligt uundværlige) trick!

Jeg håber, du vil være med til at gøre skoleåret 19/20 til noget særligt for eleverne :) 

>> Du kan skrive dig op her.

God planlægning og rigtig god sommerferie, når den tid kommer!