Drama

Blog

Drama som fag

En drøm af et tilbageblik

Publiceret Senest opdateret

Drama

Drama er et valgfag, men også en måde at arbejde på. Som udtryksform bygger drama på teater og anden scenekunst; som arbejdsform og metode trækker drama på teatrets grundelementer, virkemidler og arbejdsformer. Drama kan anvendes i ethvert fag og på ethvert klassetrin. Bloggen bestyres af Danmarks Dramalærerforening (www.dk-drama.dk) hvis formål bl.a. er: At arbejde for at drama og teater som fag og metode styrkes, udvikles og formidles. Bloggen bringer indlæg fra enkeltpersoner og andre organisationer, bl.a. Dansk Amatør Teater og Scenekunst (www.dats.dk) og Den Frie Lærerskole i Ollerup (www.dfl-ollerup.dk). Skribenten bærer selv ansvaret for sit indlæg – ikke organisationerne.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det drømmer jeg om: Drama som fag i skolen - sådan som professor Keld Fredens anbefalede for akkurat et år siden i forbindelse med Aperil-festivalen.  

Drama på skoleskemaet

Mindre kan også gøre det. Og det kommer vi til at skrive meget mere om her i bloggen.