Sponseret blog: Clio

Sponseret blog

3 gratis undervisningsforløb til Skolernes Innovationsdag

Skolernes Innovationsdag præsenteres af Experimentarium og er støttet af Industriens Fond. Find det gratis undervisningsmateriale lige her.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Om Skolernes Innovationsdag

Skolernes Innovationsdag har været afholdt siden 2011, og det er Experimentarium, der står bag dagen.

Skolernes Innovationsdag er Danmarks nationale temadag om innovation, og i år falder dagen på d. 23. marts.

Sponseret blog: Clio

Hos Clio udvikler vi læringsteknologier for at få alle børn til at lære mere. Det kan vi ikke alene, og derfor løfter vi på hatten og inviterer landets klasseværelser, innovativ teknologi og didaktiske hjerner ind i vores arbejde. Vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for den enkelte elev og ruste nye generationer til fremtiden – og vi lykkes først, når alle børn føler, de kan yde deres bedste.

Innovation starter med den gode idé, og i år er dagens tema "Kroppen på hovedet".

På innovationsdagen skal eleverne træne hjerner sammen en hel dag og få fænomenale idéer til forbedringer af menneskekroppen. 

Alle kan deltage – uanset trin, lokation og forudgående kendskab til innovation!

Om undervisningsmaterialet

Undervisningsmaterialet består af 3 forløb; et til indskolingen, et til mellemtrinnet og et til udskolingen. Forløbene er udviklet af os på Clio Online i samarbejde med Experimentarium, og de er alle gratis at bruge.

Hvis du og din klasse ikke har mulighed for at tage på Experimentarium, så frygt ikke! Forløbene kan nemlig sagtens bruges på din skole – og naturligvis også på alle andre dage end lige netop d. 23. marts.  

Gå direkte til forløbene

>> INDSKOLING: Skolernes Innovationsdag

>> MELLEMTRIN: Skolernes Innovationsdag

>> UDSKOLING: Skolernes Innovationsdag  

Webinar om Skolernes Innovationsdag

For at du og din klasse får mest muligt ud af materialet, har jeg lavet et kort (og gratis) webinar om forløbet og dets funktioner. På webinaret, som tager ca. 15 minutter, giver jeg bl.a. bud på, hvordan du kan arbejde med forløbene på din skole.

Du finder webinaret her.  

KONKURRENCE: Vind en tur på Experimentarium

Er din klasse Danmarks mest innovative? Så kan I vinde en tur på Experimentarium! 

Hvis du og din klasse bruger et af de gratis forløb, har I faktisk allerede produktet til at deltage. Men alt det kan du læse mere om lige her.

Her til slut vil jeg bare ønske jer god fornøjelse på Skolernes Innovationsdag, og held og lykke i konkurrencen!

Powered by Labrador CMS