Sponseret blog: Clio

Sponseret blog

Juleferieark til eleverne

Mine kolleger og jeg har lavet et rigtig flot juleferieark med aktiviteter til både indskolingen og mellemtrinnet, som du kan give dine elever med hjem i ferien.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad skal dine elever lave i juleferien? De skal sikkert hygge, dase, jule og bygge snemænd. Hvis altså det har tænkt sig at sne ... Mens de gør det, kan de krydse af på vores juleferieark – og så kan arkene give jer noget at tale om, når I mødes igen efter nytår.

Hyggelige aktiviteter til juleferien

Aktiviteterne på arket skulle gerne give eleverne lyst til at læse, skrive og lytte i juleferien, samtidig med at de hygger sig. Der er selvfølgelig også nogle helt typiske juleferieaktiviteter iblandt, fx at bygge snemænd og bage småkager. Og så er der mulighed for at skrive sine egne aktiviteter på, hvis der er noget, vi lige har glemt.

Sponseret blog: Clio

Hos Clio udvikler vi læringsteknologier for at få alle børn til at lære mere. Det kan vi ikke alene, og derfor løfter vi på hatten og inviterer landets klasseværelser, innovativ teknologi og didaktiske hjerner ind i vores arbejde. Vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for den enkelte elev og ruste nye generationer til fremtiden – og vi lykkes først, når alle børn føler, de kan yde deres bedste.

For alle trin gælder det, at aktiviteterne på arket kan give masser af inspiration og motivation til hyggelige, sjove og lærerige juleferiestunder.

Om I vil gå efter at få hele pladen fuld, eller om I bare vil se, hvor mange aktiviteter hver elev kan nå i juleferien, er helt op til jer.

Vi håber, at du og dine elever har lyst til at lege med.

Download arket her »