Blog

Hvad skal jeg lave med mine tilbagevendte elever i engelsk?

Fra på mandag er alle elever igen tilbage i skolen. Mit lærerhjerte banker lidt hurtigere og glæder sig til at skulle stå ansigt til ansigt med mine elever på ny. Men samtidig er min didaktiske engelsklærerhjerne på overarbejde. For hvad skal jeg finde på at lave med mine elever, når de skal have engelsk på mere traditionel vis efter to måneder med fjernundervisning?

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens engelskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Maria Roneklindt er Folkeskolens engelskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: roneklindt@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foto: flickr.com/Sean MacEntee 

For nogles vedkommende har engelskfaget måske været nedprioriteret i fjernundervisningen. For andre har man nok undervist i faget, men det har på mange måder været anderledes og med et andet fokus. Nu er vi (snart) tilbage. Nu skal vi have traditionel(?) engelsk igen. Men hvad skal vi lave?

Jeg har samlet et indlæg med nogle af mine undervisningsforslag, som jeg tidligere har delt her på bloggen. Jeg håber, at de kan inspirere jer til noget god og motiverende undervisning ude i klasserne: 

Rigtig god fornøjelse med (engelsk)undervisningen ude på skolerne! Lad mig endelig vide, hvordan jeres første engelsklektion efter hjemsendelsen har været.