Frederik Germann

Blog

Vigtigt med en god afslutning på skoleåret

Den bedste nyhed længe: Folkeskolen er igen normaliseret!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forleden fik vi nyheden, som jeg tror at rigtig mange af os i skoleverdenen har gået og håbet på. Nemlig at man normaliserer skolen igen. Det betyder at eleverne igen må færdes på hele skolen m.m. Det er faktisk en af de ting, som jeg personligt har savnet mest i hele COVID19 tiden. Det der med at man kan møde eleverne alle steder på skolen og få de hyggelige samtaler på gangene, men også bare det at man ikke skal være så rigid ift. regler i frikvarterer m.m.

Fordi hvad er en skole egentlig uden elever på gangene? Jeg ved det ikke – men det er ikke en skole, som jeg er så begejstret for. Skoleåret har været et fuldstændig vanvittigt skoleår med alt for mange måneders onlineundervisning og jeg synes slet ikke, at det føles som midten af juni allerede. Det er gået alt for stærkt og alt for mange aflyste begivenheder, som både elever og lærere havde set frem til.

Hvordan afrunder man sådan et år bedst af? I min optik ved at nyde at vi igen kan være samlet og med en masse fokus på trivsel. På min skole skal vi alle samles på tirsdag klokken 9:00 og det synes jeg virkelig er tiltrængt og et genialt initiativ fra skolens leder. Fordi nu har vi været adskilt og kun set hinanden over Teams til morgensange – jeg har siddet med hver evig eneste morgen, men efter fem måneder, så var selv jeg også slidt og træt af det.

Frederik Germann

Jeg hedder Frederik, er 24 år og bor i Frederiksværk. Underviser til dagligt på Hundested Skole, mens jeg sidder som byrådsmedlem for Venstre i Halsnæs Kommune. Jeg har holdninger til mange ting på skoleområdet, som jeg hen af vejen meget gerne skriver om. Det kan være alt fra en kanon i Kristendom til elevernes trivsel.

Nu kan vi få de sidste to uger sammen på skolen på normal vis og når vi møder ind igen den 2. august så vil det være med fornyet energi og til en normal skole. Det bliver SÅ GODT!