Tirsdagstanker

Tirsdagstanker

Blog

Folkeskolen skal forebygge klimaangst blandt sine elever

Folkeskolens opgave er at forberede eleverne på fremtiden. Problemet er at den fremtid, der er foran os, er en anden end den vi forbereder vores elever på.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I fredags udkom jeg på Skolemonitor med et debatindlæg, der tager udgangspunkt i dannelsen af den kommende generation. Et debatindlæg, der tager udgangspunkt i flere tanker, som jeg har gjort mig det sidste år og som kan læses her

Tirsdagstanker

Trine Maria Rasmussen er lærerstuderende på Københavns Professionshøjskole med fag i dansk, engelsk og samfundsfag. Derudover et aktivt medlem af Teachers For Future. ”Tirsdagstanker” er bloggen, der tager udgangspunkt i en lærerstuderendes meninger om dagligdagen på læreruddannelsen samt tanker om en bæredygtigere folkeskole. Blogindlæg vil, af hensyn til navnet, udgives (primært) på tirsdage.

Jeg håber, at I vil læse med!

Powered by Labrador CMS