Tirsdagstanker

Blog

Læreruddannelsen indefra

Folkeskolen.dk har fået endnu en blog.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære læser.

Tirsdagstanker

Trine Maria Rasmussen er lærerstuderende på Københavns Professionshøjskole med fag i dansk, engelsk og samfundsfag. Derudover et aktivt medlem af Teachers For Future. ”Tirsdagstanker” er bloggen, der tager udgangspunkt i en lærerstuderendes meninger om dagligdagen på læreruddannelsen samt tanker om en bæredygtigere folkeskole. Blogindlæg vil, af hensyn til navnet, udgives (primært) på tirsdage.

Så er der endnu en blog på Folkeskolen.dk. Hvad kan den så?

Det er et godt spørgsmål.  

Som overskriften lyder: "Læreruddannelsen indefra", er det netop hvad mine blogindlæg vil omhandle; hvordan læreruddannelsen former de studerende til lærere. 

Det er også den proces, som jeg selv befinder mig i: at finde mine ben i lærerrollen. Så i bund og grund, befinder jeg mig i netop den proces, der er meningen med læreruddannelsen. At de studerende udvikler sig til kompetente lærere.

Jeg glæder mig til at give mig selv ordet her på bloggen – og jeg håber, at I vil læse med!

/ T.