Lars Holmboe

Blog

Stem på Lars Søltoft Buur Holmboe

Du kan stadig stemme. Her er, hvorfor det bør være på mig.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I dag kl. 16:00 slutter suppleringsvalget til hovedstyrelsen. Du skal stemme på mig, og det er der mange grunde til. Du får lige nogle af dem her:

Stem på mig, 

- hvis du også mener, at samarbejdssporet skal have vores fulde opomærksomhed, så det kan give de bedst mulige resultater for vores kolleger.

Lars Holmboe

Tilføj beskrivelse

- hvis du også mener, at 4300 lærere i Syd-, Sønderjylland og Sydslesvig skal have repræsentation ved en, som de selv har valgt. Det gælder lærere, speciallærere, nej-sigere, børnehaveklasseledere, ja-sigere, statsansatte, regionalt ansatte, tale-hørelærere og andre medlemsgrupper, som vores kredse hver dag arbejder for.

- hvis du også mener, at tillidsrepræsentanterne er foreningens hjerteblod, og at de skal styrkes og uddannes, så de kan give positivt og klippefast med- og modspil til ledelsen ude på skolerne.

- hvis du også mener, at vi skal vælge en, som er loyal mod både egne holdninger og mod de forskelligartede og mangfoldige interesser, som findes i de kredse, der repræsenteres.

- hvis du også mener, at stærke holdninger og gode samarbejdsevner er vigtige egenskaber i hovedstyrelsen

- hvis du også mener, at et reflekteret og et ikke forhastet JA til OK21 er den rigtige beslutning, vi bør træffe som medlemmer af foreningen.

- Hvis du også mener, at den styring, der har været af folkeskolen, har kostet for alle, både elever, forældre og lærere, og at vi skal videre nu, mens vindene blæser i den retning.

- hvis du også mener, at vi skal vælge en, som gerne tager debatten, men som også, her under valgkampen, har vist sig villig til at tage initiativ til den.

- hvis du også mener, at skarpe holdninger i debatten skal følges op af hårdt arbejde derinde, hvor det ikke nødvendigvis er en popularitetskonkurrence. En, der som jeg, f.eks. turde at påtage mig pladsen i Lærerkommissionen, som var dømt til at blive kritiseret.

- hvis du også mener, der skal holdes fast i, at vi simpelthen er for få lærere til at løse de opgaver, vi får.

- hvis du også mener, at alle landets skoler skal være frie til at levere den undervisning, der er brug for.

- hvis du også mener, vi skal kæmpe bistert mod resultatløn og mod tiltag, der søger at gøre løn til et individuelt anliggende.

- hvis du også mener, at centralisering og topstyring i foreningen bør modarbejdes til fordel for endnu mere reel medlemsinddragelse.

- hvis du også mener, at der skal arbejdes hårdt for en fælles retning fra hovedstyrelsens side, og at det kræver en fri debat internt derinde, uden politisk plat.

Derfor skal du i dag stemme på mig, Lars Søltoft Buur Holmboe, til hovedstyrelsen.

God valgdag