Lars Holmboe

Blog

Happy Hovedstyrelsesvalg - derfor skal du stemme på mig

Det kan godt være, jeg har været til kommissionsmøde i København i dag, men i morgen har jeg Igen først fri kl. 17 fra Mølholm Skole ligesom resten af mine kolleger.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Happy Hovedstyrelsesvalg - derfor skal du stemme på mig.

Så går det løs. 28 kandidater til 18 pladser. Mange dygtige lærere, der genopstiller og mange håbefulde nye kandidater som mig selv. 

Jeg tror, du med god samvittighed kan stemme på hvem som helst på listen, så spørgsmålet må være, hvorfor stemme på mig?

Lars Holmboe

Tilføj beskrivelse

Den politik, der skal føres i Danmarks Lærerforening er der i virkeligheden nok ikke den store uenighed om. Der er nogle, der siger nej til det, vi stemte om for et par år siden og andre, der siger ja. Det gjorde jeg f.eks, og det er en af grundene til, at du skal stemme på mig. Ikke fordi, jeg sagde ja, men fordi jeg blev bedt om at bakke mit ja op med handling. Da jeg blev bedt om at tjene i Lærerkommissionen, var det slut med snakken. Nu skulle der knokles. 

Derfor skal du stemme på mig. 

Som medlem af Lærerkommissionen har jeg knoklet, sat mig ind i et særligt kompliceret stof og lagt hele min sjæl i at omsætte holdning til handling. Jeg er gået derind, hvor DLF og KL intet har kunnet opnå og er sammen med resten af kommissionen nået frem til et resultat, som kan skabe et bedre arbejdsliv, ikke bare på papiret, men i den virkelighed jeg kommer fra. Det kan godt være, jeg har været til kommissionsmøde i København i dag, men i morgen har jeg fri kl. 17 fra Mølholm Skole ligesom resten af mine kolleger. Den virkelighed har jeg kæmpet for i kommissionen. 

Til januar, når den nye hovedstyrelse træder sammen, vil det være med den virkelighed i bagagen, jeg vil træde om på den anden side af bordet og modtage Lærerkommissionens anbefalinger sammen med resten af Danmarks Lærerforenings ledelse. Mit mål er, og har hele tiden været, at gøre mine kollegers arbejdsliv bedre! Skal det lade sig gøre, så SKAL der en central arbejdstidsaftale til. Ikke i 2021, men NU.

Ellers kan du gå ud på internettet og finde og læse nogle af de mange debatindlæg, jeg har skrevet om lærernes virkelighed. 

Hvis du nu tænker, at jeg på denne baggrund kan byde på noget, du har brug for i din hverdag, så stem på mig. 

Happy Hovedstyrelsesvalg