Blog

Loma-Edu

På Loma-Edu får lærere, pædagoger og køkken en fælles baggrund for arbejdet med Loma. Der er tid til at snakke pædagogik og didaktik.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tjørring Skole, Stjernen

I dag er Loma-lærerne på 4. og 5. årgang på Loma-Edu.

Loma-Edu er et kursusforløb i 2 moduler og formålet er at klæde vores nye Loma-lærere på til de Loma-forløb de skal i gang med i indeværende og næste skoleår. Det giver en fælles baggrund og tid til at drøfte og overveje, hvordan man griber Lomaan sammen med eleverne.

Loma - Lokal Mad

Tilføj beskrivelse

Første gang lærerne var på Loma-Edu var en teoretisk dag, hvor teorier omkring pædagogik, didaktik og sundhedsfremme var i centrum.

Dertil var lærerne på gårdbesøg på Nyborggård, som er en af de lokale leverandører til det produktionskøkken vi har på Stjernen..

Men i dag handler det især om planlægningen af de kommende Loma-uger. Dorte Ruge, som er  projektleder for Loma, giver de to lærerteam sparring og spørger nysgerrigt ind til overvejelserne.

Når denne kursusdag er slut skulle begge team gerne være langt med planlægningen af deres forløb - og ikke mindst, der har været tid nogle drøftelser, som man ikke altid når i hverdagen.

Powered by Labrador CMS