Blog

Videreudvikling af Loma på Nymarkskolen

Efter nytår åbnede vi en Loma-bod på Nymarkskolen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I dag var der lækre müsliboller, frugt og en lækker sund æblemuffin i Nymarkskolens nye Loma tiltag - Loma-boden.

Vi har i lidt over 3 år haft muligheden for at servere et sundt Loma-frokost måltid på skolen, hvilket er helt fantastisk. Efter nytår blev det så endelig også muligt at købe en sund snack i skolens to andre pauser. Vi ønsker at gøre det så attraktivt at blive på skolen i pauserne, at eleverne ikke søger ud i Fakta, Netto og andre steder, men i stedet bliver på skolen og dyrker fællesskabet her. Det er vores nye tiltag Loma-boden med til at styrke.

I Loma bliver eleverne inddraget og har medindflydelse på de frokostmåltider der bliver serveret. Sådan er det også i forhold til boden, køkkenet har et samarbejde med skolens elevråd om hvad der skal være i boden og hvad det skal koste. Boden bliver også passet af de elever der er i Loma.

Loma - Lokal Mad

Tilføj beskrivelse

For hver dag der går kommer der mere salg i boden, og mon ikke det stiger igen i morgen, hvor vi for første gang serverer smoothies ;-)