Foreningen for madkundskab

Blog

Farvel og tak!

En æra er slut... Foreningen for Madkundskabs trofaste og loyale redaktør , Erling Jensen, igennem 22 år (og een måned) takker af. Det er tid at nyde otiummet. Og det har han så sandeligt fortjent!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For godt og vel 22 år siden valgte daværende formand for Hjemkundskabslærerforeningen, Lisbeth Lentz, og hovedkasserer Else-Marie Hougaard at ansætte Erling Jensen til opgaven som foreningens redaktør. Siden da, er der løbet megen vand i åen. Foreningen har haft flere hovedstyrelser, fået nyt navn, et nyt fag, andre rammer og vilkår, større bevågenhed og et væld af samarbejdspartnere. Undervejs har vores faste ankermand altid været at finde på adressen Blæsbjergvej i Morud. Erling har været mand for at holde den røde tråd og huske historien, de store personligheder og de gode samarbejdspartnere. Han har svinget pisken over hovederne på os alle, for at sikre sig deadlines, temaer og annonceringer. Men nu er det slut. Det er tid til at nyde det hjemlige paradis, på fuld tid. Og lørdag den 31. August mødtes hovedstyrelsen fra foreningen hjemme hos ham, for at sige ham så mange tak. Det blev gjort, på behørig vis, med lidt godt at spise, kærlige anekdoter, en skøn gavekurv og et diplom på, at Erling er den hædersmand vi alle kender ham som. Vi må nu klare os foruden Erling. Og sender det oprindelige ansættelsesudvalg et behørigt tak for, at de formåede at finde en så driftig og stabil samarbejdspartner for foreningen. Tak til dem. Tak til dig, Erling Jensen. Alt godt, fremover!

Madkundskabslæreren