Foreningen for madkundskab

Blog

Med læring i fokus!

Foreningen for Madkundskab kalder til landskursus. I år foregår det i Århus. Emnet er evigtgyldigt og relevant for dig som lærer; hvordan opstår læring i vores fag - hvordan lærer de unge bedst?!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så er det på høje tide! - Du skal op og ligge på knæ hos din skoleleder... For vi har et tilbud, som hverken du, din skole eller leder vil gå glip af; Hvordan lærer børn/elever i Madkundskab?

Vi ved det jo godt: vores fag har de bedste forudsætninger for at læring opstår. Men hvordan målretter vi os selv og vores undervisning bedst muligt, så den bliver en succes for læring?

Foreningen for Madkundskabs kursusudvalg har endnu engang sammensat et imponerende kursusprogram med et fantastisk kompetent team af oplægsholdere. Du bliver klædt på med seneste nye indenfor forskningen. Du bliver opdateret, informeret og provokeret, men først og fremmest motiveret. - Du må og skal da afsted?!!!

Madkundskabslæreren

konceptet for landskurset er massiv vidensdeling, både i tradionel forstand med oplæg og undervisning, men også med hands-on og praksisforløb. 

Det bliver nogle lærerige, intense og vidunderlige dage. Kom med <3

http://www.madkundskab.nu/landskursus-2018/ 

Der er priser både for og uden medlemsskab. Der er mulighed for at vælge overnatningen både til og fra. Du behøver ikke engang at være madkundskabslærer for at deltage; men det hjælper ;)

De bedste hilsener fra 

Foreningen for Madkundskab

Powered by Labrador CMS