Foreningen for madkundskab

Blog

Madkundskabskonference om valgfagsprøven

Fra skoleåret 2020/2021 skal elever i 8. klasse aflægge prøve i faget madkundskab. Prøveformen og dens indhold har givet anledning til mange spørgsmål hos madkundskabslærere i hele landet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foreningen for Madkundskab afholder den 18. september 2020 en konference, hvor det er muligt for deltagerne at få indsigt i, og tilegne sig viden om, prøvens form og indhold. 

Konferencen sætter fokus på anvendelsen af de nye faghæfter, og hvordan underviseren opstiller mål i undervisningsforløbene i forhold til kompetenceområder og -mål.

På konferencen udfoldes, hvordan begrebet praksisfaglighed kan styrkes, og der gives eksempler på undervisningsforløb og læremidler målrettet valgfag.

Madkundskabslæreren

På konferencen bliver der endvidere mulighed for faglig dialog og afklaring af spørgsmål.

Rammen for konferencen er hotel Sinatur Sixtus. Meget bedre bliver det ikke. Prisen for hele herligheden er kr. 1350,- for medlemmer og kr. 1650,- for ikke medlemmer. Skoler der har tegnet abonnement kan få een med til medlemspris.

Se program og tilmeld dig via linket, her:

https://www.madkundskab.nu/nyhed/madkundskasbkonference-18092020-om-valgfagsproeven-345