Foreningen for madkundskab

Blog

LAST CALL!!

Så går den altså ikke længere… Hvis du skal med til vores webinar om den obligatoriske valgfagsprøve i madkundskab, så skal du altså have meldt dig til NU! Programmet kan du se, når du melder dig til via vores hjemmeside :)

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Foreningen for madkundskab har vi arrangeret et webinar om prøven i madkundskab torsdag d. 4/11 - 2021. Alle lærere sidder med en erfaring og ekspertise, som vi gerne vil bringe i spil, og derfor giver vi god plads til og mulighed for at dele erfaringer med andre lærere. Formålet med dette webinar, er at give madkundskabslærerne ro i maven, give svar på de spørgsmål der fylder i hverdagen og klæde jer på til at føre jeres elever til prøven i madkundskab.

Webinaret bliver afholdt via Zoom. Når du tilmelder dig, skal du oplyse navn og mailadresse. Inden webinaret modtager du et link til Zoom. Sørg for at både mikrofon og webkamera virker på din computer. Vi bruger nemlig både lyd og billede under konferencen. Vi arbejder på at gøre oplæggene tilgængelige på foreningens hjemmeside efterfølgende for foreningens medlemmer.

Pris: 250, - kr. for medlemmer. 300,- kr. for ikke medlemmer

Madkundskabslæreren

Tilmelding sker på foreningens hjemmeside: madkundskab.nu

Tilmeldingsfrist er mandag d. 1/11 - 2021

HUSK! Når du tilmelder dig, at opgive en emailadresse, som du kan modtage på, på den computer du vil bruge under webinaret.