Fremtidens superlærere

Blog

Vores uddannelse vores valg

Lærerstuderendes Landskreds kæmper sammen med Elev- og StudenterBevægelsen og Fagbevægelsens Ungdom for at sætte uddannelse på dasordenen under valget.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folketingsvalget 2019 handler om velfærd. Det handler om os. Om alle os studerende der skal være med til at skabe Danmarks fremtid. Om alle os lærerstuderende der skal ud og danne Danmarks børn og de næste generationer.

Alle lover at prioritere og investere i velfærden. Og det gør de med rette! Både sygeplejesker, pædagoger, socialrådgivere, lærere, og mange andre, løber stadigt hurtigere under dårligere vilkår. Men vi er stadig nogle som, på trods af besparelser og effektivisering, vælger at tage en læreruddannelse. Vi vælger ikke læreruddannelsen på grund af studiet eller på grund af udsigten til et arbejdsliv uden stress. Vi vælger læreruddannelsen, fordi vi brænder for faget, og fordi vi alle ønsker at give Danmarks børn den bedste start på livet.

Selvom alle partier, nu op til valget, kan se værdien i vores fremtidige profession, så skal vi holde dem op på det! Vi, i Lærerstuderendes Landskreds, gør alt, hvad vi kan for at politikerne ikke glemmer os.

Fremtidens superlærere

Bloggen ”Fremtidens superlærere” skrives af aktive medlemmer af Lærerstuderendes Landskreds. Her kan du læse om ting, der rører sig på læreruddannelse, i studielivet og i hovederne på fremtidens superlærere.

En del af noget større

Som en del af Elev- og studenterbevægelsen og Fagbevægelsens Ungdom samarbejder vi om at sætte uddannelse i fokus! Det gør vi i hele Danmark, hvor der er valgdebatter, forskellige kampagner på sociale medier og en demonstration i København. Vi gør det, fordi vores uddannelser lider, og fordi vi ikke kan være det bekendt over for hverken vores undervisere, sygeplejerskerne, patienterne, lærerne, børnene eller over for nogen andre i Danmark.

Derfor; vær med til at råbe op og deltag i alle arrangementerne – og husk at stemme uddannelse når du står i stemmeboksen d. 5. juni!

Gør det for fremtidens skole, for fremtidens lærere og for fremtidens børn.