Hanne Bindslev Gregersen

Blog

Ny bog om maleren LA Ring
Ny bog om maleren LA Ring

I maleren LA Rings fodspor

UV-ide til billedkunst

Publiceret Senest opdateret
Sidst i bogen henvisning til UV-forløb om LA Ring
Sidst i bogen henvisning til UV-forløb om LA Ring

Netop været til bogreception i maleren LA Rings hus i Brøndgade i Roskilde, på bogen “Laurits Andersen fra Ring”, skrevet af lærer og forfatter Karin Mejding.

Hanne Bindslev Gregersen

Blogger om mine UV-forløb, der spreder sig over matematik, naturfag, HDS og billedkunst. Jeg har linjefag i billedkunst, geografi og fysik/kemi, samt linjefagskursus i matematik.

Uddannet fra Holbæk Lærerseminarium i 1992. Fastansat på samme folkeskole i Roskilde siden 1994.

Jeg sidder i Kredsbestyrelse 11 under Danmarks Billedkunstlærere og i kredsbestyrelse 15 under Matematiklærerforeningen.

Forfatter af ”Billedkunst for alle” og ”100 ideer til billedkunst” Gyldendal Uddannelse. Medforfatter på ”Matematik i håndværket”, ”FN’s 17 verdensmål”, ”Matematik og Sport” og ”Forandringer” Forlaget Matematik. Gift med Kim (sølvbryllup i sommers) og vi har en voksen søn på 21 år

Jeg er så heldig, at jeg har fået mit helt eget eksemplar af forfatteren, med en personlig hilsen i. Bogen er jeg meget glad for og jeg glæder mig til at bruge den i min undervisning.

Jeg kan anbefale bogen, som så flot fortæller om maleren, hans samtid og som er rigt illustreret med mange af hans dejlige malerier.

Bogen 'Laurits Andersen fra Ring'
Bogen "Laurits Andersen fra Ring"

Linket herunder er til Rings venners nyoprettet skoleside, hvis man skulle have lyst til at have et uv-forløb om LA Ring med sine elever. https://ringsvenner.dk/index.php/skole-besog/ (link opdateret pr. 15/1-23)

Powered by Labrador CMS