Blog

Elevtegning

Samtiden på besøg i faglokalet

Inspiration til årsplanen

Publiceret Senest opdateret

Et nyt skoleår er begyndt, og planlægningen af timernes indhold er i gang.

Sidder derfor og kigger på gamle årsplaner, falder over et emne hvor brugen af hverdagens indtryk og tidens interesse gav et forløb til stor interesse for eleverne. 

Det kan noget, når man trækker samfundets overskrifter ind i klasselokalet.

Elevtegning

Den 14. januar 2022 havde Dronningen været regent i Danmark i 50 år. I alle medier var der interesse og fokus på den begivenhed.

I min 1., 2. og 5. klasser tegnede eleverne portrætter af Majestæten. Det kom der mange interessante, sjove og festlige portrætter ud af. Alle havde set og hørt om Dronningens 50 års Regeringsjubilæum.

Børnetegninger taler for sig selv, - og man er ikke i tvivl om hvem der er portrætteret 😊 

Se masser af eksempler ved at klikke på pilene her:

Børnetegninger taler helt for sig selv, - og man er ikke i tvivl om hvem der er portrætteret

Hanne Bindslev Gregersen

Blogger om mine UV-forløb, der spreder sig over matematik, naturfag, HDS og billedkunst. Jeg har linjefag i billedkunst, geografi og fysik/kemi, samt linjefagskursus i matematik.

Uddannet fra Holbæk Lærerseminarium i 1992. Fastansat på samme folkeskole i Roskilde siden 1994.

Jeg sidder i Kredsbestyrelse 11 under Danmarks Billedkunstlærere og i kredsbestyrelse 15 under Matematiklærerforeningen.

Forfatter af ”Billedkunst for alle” og ”100 ideer til billedkunst” Gyldendal Uddannelse. Medforfatter på ”Matematik i håndværket”, ”FN’s 17 verdensmål”, ”Matematik og Sport” og ”Forandringer” Forlaget Matematik. Gift med Kim (sølvbryllup i sommers) og vi har en voksen søn på 21 år