Blog

🤩 Nyt blad 🤩

Jubbiii der var gevinst i postkassen. Nu nærmer skoleåret sin start, og vi skal jo så småt i gang igen. Det kan næsten ikke gøres bedre end lidt fagligt input fra “Skolestart”. Man skal jo starte stille og roligt op igen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er et dejligt blad, med mange forskellige artikler. Dette blad omhandler bla. kost, yoga, naturoplevelser, “butik”, bevægelse, fordybelse, ro og musik.... og mange andre ting. Jeg glæder mig til at komme i dybden med artiklerne. 

Til jer der ikke kender bladet, så kommer det automatisk i postkassen 6 gange om året - hvis du er medlem af børnehaveklasseforeningen. 

Og så ved jeg godt at I har hørt mig sige det før: lad os nu ikke blive fristet af den korte betegnelse, fordi det måske er så besværligt at skrive børnehaveklassen. Glæd de nye børnehaveklassebørn, giv dem den helt unikke oplevelse i at gå i en Børnehaveklasse. 

Dorthe B Clausen

Børnehaveklasseleder på Vestfjendsskolen i Viborg Kommune. Jeg er uddannet socialpædagog i 1989 og har erfaringer fra tre forskellige folkeskoler og specialområdet. Jeg har stor interesse i Børnehaveklasseforeningens lokalkreds i Viborg og er medlem af bladudvalget bag fagbladet ”Skolestart”. Jeg har rigtig mange værdier, som jeg vægter højt i mit arbejde, bl.a. at børnehaveklassen bliver benævnt med navnet som det er, nemlig Børnehaveklassen. Derudover fylder brobygning, genkendelighed, glæde, tryghed, relationer, åbenhed, struktur, legen og forældresamarbejdet rigtig meget i mit daglige arbejde som børnehaveklasseleder.

I ønskes alle en rigtig god SKOLESTART.