Dorthe B Clausen

Blog

Tjek tilbuddet

Mangler du lige lidt nyt materiale til din hverdag? Så er der netop lige i dag et rigtig godt tilbud på Finurlige fif hjemmeside.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har i dette skoleår været på et webinar, hvor min årsplan blev udarbejdet i fællesskab med de dygtige piger hos Finurlige fif. En årsplan der er dynamisk og fyldt med spændende nye tiltag og bunkevis at materialer, der er lige til at printe ud. 

I dag er det "Lærerens dag" - Finurlige fif giver i den anledning 50% på alle materialerne. Siden er bestemt et besøg værd, ikke kun for børnehaveklasseledere, materialerne passer rigtig godt til hele indskolingen. 

Dorthe B Clausen

Børnehaveklasseleder på Vestfjendsskolen i Viborg Kommune. Jeg er uddannet socialpædagog i 1989 og har erfaringer fra tre forskellige folkeskoler og specialområdet. Jeg har stor interesse i Børnehaveklasseforeningens lokalkreds i Viborg og er medlem af bladudvalget bag fagbladet ”Skolestart”. Jeg har rigtig mange værdier, som jeg vægter højt i mit arbejde, bl.a. at børnehaveklassen bliver benævnt med navnet som det er, nemlig Børnehaveklassen. Derudover fylder brobygning, genkendelighed, glæde, tryghed, relationer, åbenhed, struktur, legen og forældresamarbejdet rigtig meget i mit daglige arbejde som børnehaveklasseleder.