Heidi Macdams

Blog

Ferie - Ferie - Ferie

Slap nu af, vi har fri.... eller har vi?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Mig

3 arbejdsdage tilbage, så er der ferie. Vil du prøve at holde den denne gang? Vil du prøve ikke at tænke på skemaer, møder og læseplaner? Vil du sætte dig ned med en kop kaffe og nyde aftensolen? Vil du tage på stranden og se dine børn lege i vandet? Vil du tage på vandretur med din mand? Vil du grille sammen med gode venner? Vil du se landskamp? Vil du?

Kærlig hilsen 

Heidi Macdams

Jeg har været i folkeskolen siden 2005. Det føles ikke så længe, men jeg bliver gang på gang overrasket når jeg fortæller hvor længe jeg har været lærer. Jeg nyder det hver dag, men jeg får også ondt indeni når jeg møder de elever der har ondt i livet og som hænger i med det yderste af neglene. Både de elever der kommer fra velfungerende ressourcestærke familier og dem der lever i de familier der kæmper hver dag. Min undervisning handler ikke kun om formler og gloser, men i lige så høj grad om livsduelighed og dannelse. Min stemme er min, mine kollegaers, forældrenes og børnenes. Mine meninger er mine - kun mine.

Mig

Kære Mig

Jeg lover at jeg vil prøve mere i år. I år trænger jeg mere til det. Og min familie trænger til det. Vi vil hygge os, spise, drikke, bade, lege, læse og hygge. Alene og med venner. Være længe oppe og se solnedgangen. Stå tidligt op og nyde solen der rejser sig over hustagene. Spise jordbær med fløde til morgenmad og sodavandsis til frokost. 

I år holder jeg ferie. Om lidt starter et nyt skoleår og jeg glæder mig. Men fra på torsdag holder jeg ferie. 

Vi ses til august

Kærligst 

Mig