Læreruddannelsens forening for madkundskab

Blog

DM i madkundskab

- og DM for kommende madkundskabslærere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var ikke kun landets bedste skoleklasser i faget madkundskab, der i går var samlet til DM på Kold College i Odense. Det var også landets bedste kommende madkundskabslærere. Som lærerstuderende i faget madkundskab er man tilknyttet projektet Madkamp, som står bag DM i madkundskab. De studerende deltager i dagen og løser vigtige opgaver, og er med til at gøre dagen til en vellykket festdag for elever, lærere, gæster og ikke mindst faget.

Det blev 6.c fra Fællesskolen Hammelev Sct. Severin, der løb med sejren og blev danmarksmestre i madkundskab, men hvem vandt så DM for kommende madkundskabslærere? Det gjorde alle de, der deltog! De vandt

  • Erfaringer med den eksperimenterende, innovative og elevinddragende tilgang til faget madkundskab
  • Erfaringer med at lede et arrangement, hvor faget madkundskab formidles
  • Praksistilknytning

Læreruddannelsens forening for madkundskab

I Læreruddannelsens forening for madkundskab er professionshøjskolernes madkundskabsundervisere samlet om at styrke og udvikle madkundskabsfaget såvel på læreruddannelserne som i folkeskolen. Med denne blog ønsker vi at sætte fokus på faget gennem deling af faglig viden og holdninger.

De ydede alle en kæmpe indsats og gjorde et flot stykke arbejde, og jeg er glad for, at vi på læreruddannelserne har mulighed for at give dem denne gevinst med i bagagen.

https://www.folkeskolen.dk/630116/bedstemor-tema-sikrede-haderslev-skole-sejren-i-dm-i-madkundskab