Læreruddannelsens forening for madkundskab

Blog

Løvebrøl og stjernestøv

Timm Vladimir er kommet ind i Madkamp'en

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Godt brølet, løve" skrev en kollega til mig efter at have læst min artikel om madkundskab som prøvefag (https://www.folkeskolen.dk/618626/madkundskab-som-proevefag ).

Og jeg brøler videre, nu i kor med Timm Vladimir, som i denne uge er med Madkamp rundt på 5 skoler fordelt over hele landet for at sylte i forbindelse med årets tema for DM i madkundskab Konserver din køkkenhave.

Timm Vladimir har nemlig mere end sylteglas og krydderier med sig - han har samtidig budskabet om at gøre madkundskab til et prøvefag, fordi han også ønsker, at faget skal styrkes (https://www.folkeskolen.dk/620109/bagedystvaert-madkundskab-skal-vaere-et-proevefag ).

Læreruddannelsens forening for madkundskab

I Læreruddannelsens forening for madkundskab er professionshøjskolernes madkundskabsundervisere samlet om at styrke og udvikle madkundskabsfaget såvel på læreruddannelserne som i folkeskolen. Med denne blog ønsker vi at sætte fokus på faget gennem deling af faglig viden og holdninger.

Så må vi håbe, at stjernestøvet vil lyse budskabet op, så det kommer til at stå klart!