BLOG

Empty article - Subtitle

En ny formand skal styrke lærerprofessionen og fællesskabet!

Folkeskole og fagforening er noget, der bliver til i fællesskab. Vi skal udnytte det momentum, der er skabt, for at styrke professionen og vores indflydelse gennem et tættere og forpligtende samarbejde.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg stiller op til formand først og fremmest fordi jeg brænder for folkeskolen, for undervisningen og for fagforeningens fællesskab. Jeg ser fantastiske muligheder for at sætte lærerprofessionen i centrum, bringe hele vores organisation i spil og udvikle DLF til fremtiden. I det vedlagte valgoplæg får I mine visioner for, hvordan vi kommer videre og hvordan vi griber det momentum, som nu er skabt.

Fra flere sider – fra Christiansborg, ministeren, kommuner, skoleledere – lyder den samme melodi: Vi skal styrke folkeskolen, undervisning og den offentlige sektor i et tættere samarbejde og med større respekt for de fagprofessionelle.

Med arbejdstidsaftalen har vi et godt udgangspunkt for at udvikle folkeskolen sammen. Men det kommer ikke til at ske af sig selv. Det kræver samarbejde og hårdt arbejde. Jeg har erfaringerne og engagementet, der gør, at jeg kan og gerne vil sætte retning i det kommende arbejde.

- Læs videre i det vedlagte valgoplæg.