Dagbog fra lærerlivet i en coronatid

Blog

Dagbog fra coronaskolen dag 16

I dag er svær. Der er kommet utrolig mange udmeldinger, både fra min egen ledelse på arbejdet og fra mine børns skole.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu skal jeg lige omstille mig og denne gang er det faktisk lidt sværere, end da vi skulle til at undervise hjemmefra. For fra næste uge af, skal jeg undervise en masse 2. klassesbørn.

Jeg er normalt i udskolingen og befinder mig godt der, men fordi de mindre børn nu skal undervises på skolen i mindre grupper, så skal vi fra udskolingen selvfølgelig træde til. Jeg glæder mig faktisk til at komme ind på skolen igen, men hvad laver man egentlig med sådan nogle små rollinger?

Det har jeg heldigvis et par dage til at finde ud af sammen med mine dygtige kolleger, som har børnene til daglig. Det skal nok blive spændende. Også at jonglere fjernundervisningen med mine store elever, når jeg ikke er på skolen med de små. Puha, jeg bliver lidt svedt ved tanken, men min ikke det går det hele?

Dagbog fra lærerlivet i en coronatid

Lærer i Roskilde Lynne Gilberg, nyuddannet lærer i Virum Anna Hjortkjær og tillidsrepræsentant på Hellebækskolen ved Helsingør Merete Svalgaard Knuhtsen skriver jævnligt om deres lærerliv på Facebook. Folkeskolen.dk har bedt de tre om at dele opslagene med en bredere kreds under corona-nedlukningen.