Dagbog fra lærerlivet i en coronatid

Blog

Skolebestyrelsesmøde i nye rammer

Dagens skolebestyrelsesmøde på Hellebækskolen blev et e-møde hjemme i stuen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dagens møde havde, udover godkendelsen af sidste bestyrelsesmødes referat, et enkelt punkt på dagsordenen - Status på situationen vedr. undervisning under corona pandemien. Ikke overraskende er coronavirus også her det altoverskyggende emne.  Langt de fleste af vores elever har været hjemme siden statsminister Mette Frederiksen 11.marts om aftenen tonede frem på skærmen og lukkede landets skoler. Indtil pressemødet 23.marts var det for 2 uger, men langt de fleste af os havde nok regnet ud, at lukningen ville blive forlænget. Epidemien i Danmark forventes ikke at toppe før sidst i april. Hvor længe skolerne forbliver lukket, ved vi ikke noget om, men der er vel ikke længere nogen af os der forventer, at det her går over om lidt? Af samme grund er der nok at tale om.

Det er tydeligt, at alle kun er interesseret i at gøre det bedst muligt. Vi havde et godt møde. Det er stærkt motiverende, når aktive og engagerede forældre og kollegaer, gør deres yderste for at få vores allesammens folkeskolen til at lykkes bedst muligt, under disse meget anderledes betingelser. Og det varmer bare lige ekstra, når en forældre efterfølgende skriver til en: 'Tak for et rigtig godt møde. I gør det bestemt godt for vores børn og skole 🙂'

Jeg lader de rosende ord gå videre til alle jer, der hver dag underviser på afstand.

Dagbog fra lærerlivet i en coronatid

Lærer i Roskilde Lynne Gilberg, nyuddannet lærer i Virum Anna Hjortkjær og tillidsrepræsentant på Hellebækskolen ved Helsingør Merete Svalgaard Knuhtsen skriver jævnligt om deres lærerliv på Facebook. Folkeskolen.dk har bedt de tre om at dele opslagene med en bredere kreds under corona-nedlukningen.