Dagbog fra lærerlivet i en coronatid

Blog

Møde med AMR

Dive’n’talk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Møde med min AMR er noget jeg har haft næsten ugentligt de seneste 5 år. Vi mødes ofte inden skoledagen begynder. Og meget ofte er det også forbundet med en tur i Øresund. Kun slem vind eller alt for meget regn holder os fra vandet.

Sådan er det igennem hele skoleåret. Sæsonen går dermed fra lune august, over kolde vinter- og forårsmåneder, til milde maj og sommerlige juni. Vi kalder det dive’n’talk.

Lige netop den mødeform er svær på Google Meet eller Skype, som ellers er den altoverskyggende mødeform lige nu. Vi mødes derfor fortsat - med god afstand - i det fri og taler arbejdsmiljø. Taler om hvad der fungerer godt og hvad der er mere svært. Det gjorde vi også tidligere i dag.

Dagbog fra lærerlivet i en coronatid

Lærer i Roskilde Lynne Gilberg, nyuddannet lærer i Virum Anna Hjortkjær og tillidsrepræsentant på Hellebækskolen ved Helsingør Merete Svalgaard Knuhtsen skriver jævnligt om deres lærerliv på Facebook. Folkeskolen.dk har bedt de tre om at dele opslagene med en bredere kreds under corona-nedlukningen.