Dagbog fra lærerlivet i en coronatid

Blog

Jeg formår ikke at glædes over den bedre kaffe mere

Dag 205 i #mitlærerliv

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

13. april er nu den dato jeg skuer frem imod med fuldstændig latterlig længsel. Jeg savner mine elever, mine kollegaer og min hverdag. Jeg formår ikke engang at glædes over den bedre kaffe og manglen på gårdvagter og skole/hjem-samtaler mere.

Jeg er begyndt at lave videoer hvor jeg taler til mine elever og har været i kontakt med flere af dem på skrift og en på video i dag, men det kan på ingen måde erstatte den menneskelige kontakt vi plejer at have.

Jeg forstår godt, at vi skal blive hjemme. Det skal jeg nok. Men jeg kan nærmest ikke vente på at se 5.a igen.

Dagbog fra lærerlivet i en coronatid

Lærer i Roskilde Lynne Gilberg, nyuddannet lærer i Virum Anna Hjortkjær og tillidsrepræsentant på Hellebækskolen ved Helsingør Merete Svalgaard Knuhtsen skriver jævnligt om deres lærerliv på Facebook. Folkeskolen.dk har bedt de tre om at dele opslagene med en bredere kreds under corona-nedlukningen.