Den Store Pædagog

Blog

Corona-School 2

Corona-School er en lille skole drevet af forældre, som tilfældigvis har erfaring som lærere - en blandet fornøjelse for de to stakkels elever!! Corona-School er en lille serie i dagbogsformat. En god blanding at små hverdagshistorier, lidt film og billeder.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Corona-School Day 2 (- en Skoleleder holder aldrig fri og konstruktionen af skolen begynder at frembringe skizofrene tilstande!)

I dag har eleverne weekend, men jobbet som selv-udnævnt og midlertidig Skoleleder kender ikke til ordet fri. Jeg er netop blevet kontaktet af DLF, som vil høre lidt om, hvordan vi forholder os til arbejdstid mv. Igen har jeg helt enkelt taget fat i det som virker, men som politikerne vist ikke vil kendes ved, nemlig;

- Færre undervisningstimer for lærerne, og derved mere forberedelsestid. Vi tror på, at bedre undervisning er at foretrække, fremfor meget og dårlig undervisning. Vi har rådført os med lærerne og både Henriette og jeg synes her, at vi i ledelsen, altså min afd. Leder og jeg har fat i noget godt.

Den Store Pædagog

Janus Lindknud Jensen arbejder til dagligt som lærer og fra oplevelser i de små klasser henter han inspirationen til historierne om Den Store Pædagog.

- Ingen tilstedeværelsespligt. Jeg har som Skoleleder stor tiltro til, at arbejdet blandt mine medarbejdere bliver udført fagligt og pædagogisk forsvarligt. Hvis de skønner, at arbejdet med fordel kan udføres hjemme, så gør de det. Det giver en god fleksibilitet i forhold til privatlivet og på længere sigt nogle glade medarbejdere. Igen har jeg forholdt personalet mine tanker og de, Henriette og jeg, blev glade for den tillid, som jeg udviser dem.

Endelig spurgte de til valg af TR og AMR, og der bliver jeg nok nød til at vende tilbage, da der muligvis kan findes et par udfordringer i, at Henriette og jeg så både er ledelse og medarbejdere på samme tid. I hører nærmere. God weekend🌞