BLOG

Empty article - Subtitle

Tak fordi I bliver ved

Hvad med dem der aldrig holder op? Dem der bliver ved og hver dag yder en fantastisk indsats, som gør at vores børn trives og udvikler sig. Måske skulle de have et tak, imens de stadig er her.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I dag holder en af pædagogmedhjælperne i min søns børnehave afskedsfest. Hun har været en stor ressource for børnehaven, så hun skal naturligvis have en fest med kage, gaver, søde hilsner og en stor tak for indsatsen. Det er vi nemlig gode til; at sige tak når nogen holder op.

Men hvad med dem der aldrig holder op? Dem der bliver ved og hver dag yder en fantastisk indsats, som gør at vores børn trives og udvikler sig. Måske skulle de have et tak, imens de stadig er her.

Så i morges stod jeg lidt tidligere op, end jeg plejer. Jeg bagte boller og skrev en hilsen til de dygtige pædagoger, som for nylig har taget imod min datter og 53 andre små børn i skolens Mini SFO. De gør det fantastisk godt. Med store menneskelige ressourcer og hjertevarme drager de hver dag omsorg, hjælper og udfordrer min datter og alle de andre. Hun føler sig set og hørt, og hun kommer glad hjem og fortæller, hvem der satte plaster på hendes knæ da hun faldt, hvem der hjalp hende med at få en legeaftale og hvem der gav hende solcreme på, fordi moren ikke havde gjort det hjemmefra…

I eftermiddag vil jeg tage til afskedsfest i børnehaven. Jeg vil give Ida en afskedsgave som tak for den store indsats, og så vil jeg give alle dem der bliver ved et stort tak, netop fordi de bliver ved. De skal vide, at jeg ser og værdsætter deres store indsats.

Stafetten er hermed givet videre. Lad os takke alle dem som bliver ved. Vi ved alle, at det er de menneskelige ressourcer, som gør forskellen. Lad os sige tak nu, imens de stadig er her, og håbe på, at de bliver ved mange år endnu. Man behøver hverken bage boller, skrive kort eller give gaver – et smil og et tak er rigeligt! Del jeres tak med andre, så budskabet breder sig.

#TakfordiIbliverved

Powered by Labrador CMS