BLOG

Empty article - Subtitle

Bland dig indenom og brug dine stemmer

Det er ikke ligegyldigt om, der er et hovedstyrelsesvalg eller ej. Det er heller ikke ligegyldigt om medlemmerne stemmer eller ej. Alle stemmer betyder noget, og alle stemmer er ligeværdige som et fornemt signal fra medlemmerne til organisationen og kandidaterne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kampen om at få en plads i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse er for længst skudt i gang. I de kommende dage kan stemmeberettigede medlemmer bruge en indlysende demokratisk ret til at få indflydelse på, hvem og hvad der også kommer til at præge foreningens politik og initiativer i de næste 4 år.

Hvis du er i tvivl om, hvem du skal stemme på, så bland dig endelig indenom ved at udfordre kandidaterne med spørgsmål eller betragtninger her på folkeskolen.dk. En valgkamp med spørgsmål, forslag, holdninger og ønsker fra medlemmerne er guld værd, for kandidaternes svar kan være med til at afgøre, hvem du stemmer på. Når du blander dig, er du med til at sætte fokus på noget, der er betydningsfuldt for dig som medlem eller den gruppe, du tilhører – noget, som du gerne vil have mere synlighed omkring.

Valget er ikke afgjort på forhånd, når der er flere kandidater end pladser. Derfor kan en høj stemmeprocent blandt medlemmerne være med til at flytte afgørende stemmer. En høj stemmeprocent giver et fingerpeg om medlemmernes interesse, engagement og sidst men ikke mindst, så viser den også, hvilket mandat det enkelte hovedstyrelsesmedlem får i ryggen.

Derfor: Bland dig og brug dine 20 stemmer på en eller flere kandidater.

http://www.folkeskolen.dk/emneord/arbejdsliv/dlf/hovedstyrelsesvalg-2011/