BLOG

Empty article - Subtitle

Derfor kunne jeg give en øl til kollegerne 1. maj

Jeg fik min månedsløn den 30/4 og kunne derfor give en omgang øl til venner og familie 1. maj i Fælledparken.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Men hvad nu, hvis jeg ikke havde haft min gode april-løn – havde jeg så haft råd?

Det havde vi ”næsten” på dagsordenen i overenskomstudvalget i tirsdags den 30/4.

Mere formelt lød det: Punkt 7 Forsikringsordninger i LP og FG – et servicetjek af pensions- og forsikringsdækninger for medlemmerne samt medlemmernes arvinger i tilfælde af invaliditet, dødsfald og ulykker.

Vi er i gang med at danne et overblik over samspillet mellem de forskellige kollektive dækninger, der kommer af de forskellige ansættelsesforhold og overenskomster, vi er fælles om i DLF. Supplerer de hinanden til et tilfredsstillende niveau, og kender vi/medlemmerne betydningen af de valg og fravalg, man selv foretager? Har de andre fagforeninger, pensionsselskaber, forsikringsselskaber og A-kasser dækninger, vi med fordel kunne kopiere?

Overblikket skulle gerne blive et grundlag for en bred debat i hele DLF. Hvad kan vi gøre sammen inden for de overordnede politisk bestemte rammer for at varetage vores medlemmers økonomiske interesser bedst muligt? 

Sekundært, men meget vigtigt, vil overblikket og debatten også kunne bidrage til en debat om, hvilke af de overordnede rammer vi skal arbejde for at ændre.

Så skål! – jeg håber, du vil bidrage med dine erfaringer og ønsker til debatten – også her på bloggen.