BLOG

Empty article - Subtitle

Vi har kastet lys over det sorte hul

Vi er klar til at ændre blikket fra hvad der er sket, til hvad der kan ske med folkeskolen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vejen har været et sort hul på Danmarkskortet, fordi det ikke har været muligt at lave en aftale for lærerne. Heldigvis har vi kastet lys over det, med en fælles forståelsesramme, der giver lærerne bedre vilkår på alle skoler i Vejen kommune.

Vi har i Vejen Lærerkreds været i en arbejdsgruppe med Vejen kommune og ledelsesrepræsentanter gennem det sidste år. Det har omsider resulteret i en fælles forståelsesramme, som er tilgået af kredsformanden.

Som kandidat til hovedstyrelsen vil jeg bringe denne erfaring med mig ind i hovedstyrelsesarbejdet, hvor jeg ligeså vedholdende vil arbejde for bedre forhold for lærerne.

Det er klart at det kan virke skræmmende med nye kandidater på posterne i hovedstyrelsen, men jeg synes vi er klar til fornyelse. Vi er klar til at ændre blikket fra hvad der er sket, til hvad der kan ske med folkeskolen. Jeg har ikke erfaring med hovedstyrelsesarbejdet, men jeg har alderen til at få det og jeg har viljestyrken og stædigheden til at lære hvordan vi i fællesskab kan løfte folkeskolen.