BLOG

Empty article - Subtitle

Lokalet definerer rammerne for faget

Det tror jeg på, og måske derfor er det så vigtigt for mig, at vores nye håndværk og design lokaler bliver så inspirerende og indbydende som muligt. Men hvordan gør man lige det? Hvilke elementer skal der være?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er pt igang med at flytte ind i vores nye håndværk og design lokale. Det har været og er et stort projekt, fordi jeg ikke kun skulle indrette et nyt lokale, men også skulle pakke det gamle ned, sortere og få overblik over indhold, da tilsynet er en ny opgave for mig. For mig er det vigtigste nok, at elverne får et forhold til lokalet, som fremmer kreativitet, innovation, nytænkning og ansvar og lyst til at passe på det og gøre det til deres eget. Der er en del detaljer som endnu ikke er på plads, men rammerne er der, nu må vi bare gøre en ting af gangen. Billeder følger.