BLOG

Empty article - Subtitle

Ernæring og efteruddannelse som e-læring

Flere medlemmer har spurgt om der findes efteruddannelse inden for ernæring, som kan passe ind i en hektisk og overfyldt hverdag. Det gør der.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som formand for uddannelsesudvalget for ernæring- og sundhedsuddannelsen på University College Sjælland (Ankerhus), har jeg hørt, at det er muligt at læse flere diplommoduler på nettet som e-læring.

University College Sjælland har gode erfaringer med denne undervisningsform på ernæringsdiplomuddannelsen. E-læringsformen giver dig mulighed for at tage en diplomuddannelse, selvom du bor i udlandet, har fuldtidsarbejde, er enlig forælder eller på anden måde har brug for en hverdag med stor fleksibilitet.

Som e-læringsstuderende studerer du hjemme og får opgaver fra underviserne via den internetbaserede læringsplatform Fronter. Samtidigt har du mulighed for et tæt gruppesamarbejde med dine medstuderende via bl.a. Skype. I får den samme undervisning bare på en anden måde. Der er indlagt to almindelige undervisningsgange uden mødepligt, der er vejledning ved opgaveskrivning og modulet afsluttes med en eksamen. Der udbydes to obligatoriske moduler og et valgmodul om kostvaner og livsstilssygdomme som e-læring.

Underviserne er rekrutteret fra Ernærings- og Sundhedsuddannelsen Ankerhus i Sorø, der har flere års erfaring med undervisning som e- læring.

Læs mere om modulerne og adgangskravene på hjemmesiden:
http://ucsj.dk/videreuddannelse/sundhed-og-ernaering/ernaeringsfaglig-diplomuddannelse/
Du kan også kontakte konsulent Vivi Frydendahl E: vfr@ucsj.dk T: 7248 10 57 eller uddannelsessekretær Charlotte Bülow Møller E: cbm@ucsj.dk, T: 7248 1215/7248 1253

Hvis du er interesseret i at vide mere om tilbud i efter- og videreuddannelse inden for ernæring, sundhed og pædagogik, så er disse fire uddannelsesinstitutionernes hjemmesider i øvrigt et besøg værd
• UC Syddanmark: www.ucsyd.dk
• Professionshøjskolen Metropol: www.phmetropol.dk
• Via UC: www.viauc.dk
• UCSJ: www.ucsj.dk

Hvis du vil læse mere om fx mulighederne for at tage en master el. kandidatuddannelse, så er den store portal www.ug.dk et godt sted at få overblik.