BLOG

Empty article - Subtitle

HURRA så kom dagen endelig!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ja i denne tid hvor man glæder sig til jul og juleferien, var der endnu en grund til at glæde sig i december måned. Jeg skulle nemlig på et kursus, som jeg hvert år ser frem til med stor glæde og spænding. Jeg skulle på "Leg dig klog" kursus.

Normalt er det et kursus, hvor naturfagsinteresserede mødes i to dage og kommer med forskellige oplæg til inspiration for hinanden. Altså et kursus tilrettelagt af lærere og udført af lærere med økonomisk støtte af Fag-U for naturfag i kommunen.

Vi plejer at være af sted i slutningen af august, så det vi arbejder med eventuelt kan bruges i årets naturfagsundervisning, men i år var der ikke rigtig overskud til hverken at planlægge eller gennemføre kurset oveni alt det andet nye.

Heldigvis var der en ildsjæl af en naturfagslærer, som ikke kunne forlig sig med tanken om, at vi ikke skulle på "Leg dig klog" kursus i år, så hun fik med Fag-U i ryggen lov til at hyre oplægsholdere udefra til at komme og gøre os klogere på: Undervisningsmetoder indenfor naturfag, smag, sushi, raketaffyringsramper og den nye naturfagsprøve.

FEDT to dage med virkelighedsnær undervisning, leg, god mad og hyggeligt selskab, så bliver batterierne ladet op til at gå i krig igen med naturfagsundervisning.

Jeg ved at jeg efter jul skal have ungerne i gang med at designe papirraketter og have lavet konkurrencer i hvilke raketter der kan flyve længst. Jeg skal have madkundskab fyldt ud med fokus på smag og sushi.

Ved I hvad det står ikke engang i min årsplan og det er heller ikke sikkert det opfylder de nye mål, men det er sjovt, lærerigt og inspirerende og det er jo i bund og grund derfor jeg er lærer:-)

God jul til alle!