BLOG

Empty article - Subtitle

De hængende haver

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg var på DAC (Dansk Arkitektur Center) i efterårsferien, sammen med min familie. Stedet er fyldt med inspiration og gode ideer, som kan bruges når man skal arbejde med teknologi, design og materialekendskab.

Vi planlægger et materiale-kendskabs-forløb i 2.og 4.klasse og jeg ser frem til IGEN at blande fag mellem billedkunst og N/T!

Det er efterår for fulde drøn, og tiden er til elkører-kort, menneskets anatomi, vejret, materialekendskab mm. Alligevel bliver dette blogindlæg en lille drømmehilsen til mit hjertebarn -skolehaven.

Uden for DAC fandt jeg De hængende Haver!! Ikke dem fra Babylon, men dem fra byen, lavet af plastikflasker, snore og tagrender. SE GODT PÅ BILLEDERNE!!

I lutter begejstring, må jeg bare dele dem her og love mig selv at der skal laves hængende haver på Ålholm Skole, når spirings-sæsonen står for døren. 

I mellemtiden vil jeg vende tilbage til planlægningen af de kommende indendørs læringsforløb!