BLOG

Empty article - Subtitle

Verden rundt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi arbejder med hele verden i 4.klasse :-)

Læringsmålet er, at eleverne skal have styr på verdensdelene og en god del af verdens lande. Vi har ustyret eleverne med hver deres mappe og et atlas. Den første opgave gik ud på at klippe kontinenterne ud i grøn og lime dem på blåt karton. Et af resultaterne kan ses på billedet!

Efter den opgave, har eleverne fundet lande i atlas og skrevet dem på fortrykte verdensdele.

Det kan lyde som tørt og stillesiddende arbejde, men vi har ramt en guldåre og sidder nu på 3.uge med elever som lærer, hygger og er i flow!! Det er en meget skøn oplevelse.

Når vi skal videre, bliver deres blå/grønnekort omdannet til spilleplader. Med inspiration fra spillet 'Afrikas Stjerne', vil vi lave vores egne spil, med spørgsmål om verdensdelene som eleverne selv skal lave og finde!

......det glæder vi os meget til...mere om det følger...

men en glad N/T-lærer, med en passion for geografi, nyder at se glade børn blive trygge og kendte med al den herlige viden, som findes i et godt atlas :-)!