BLOG

Empty article - Subtitle

Resultaterne er baseret på den enkeltes indstilling og samarbejdsevner

- hvilket bygger på samarbejde, kommunikation, ansvar og konsekvens

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Langt de fleste organisationer kan meget mere, end de praktiserer, og de besidder en mængde slumrende kompetencer, erfaringer og indsigter, som aldrig kommer til udfoldelse.

Det er jo et ressourcespild, der vil noget. Hvordan får man forløst, hvordan får man udfoldet alle disse ressourcer og kompetencer - til glæde for en selv, for kollegerne og ikke mindst for organisationen?

Det fulde potentiale i en organisations medarbejdere realiseres gennem personlig involvering og samarbejdsadfærden udvikles gennem synliggørelse af de enkelte personers bidrag til den samlede kapacitet

Grundlaget for et velfungerende samarbejde er individer, der - mange eller få - alle skal opnå en vis enighed om de fælles mål og samtidig udvikle en evne til støtte hinanden gennem forståelse for behov og prioriteringer.

Disse mål bliver kun opnåelige, når de er realistiske og med defineret ejerskab. Kommunikation, åbenhed og vilje til problemløsning er ingredienserne den læreingsproces, der skal føre til succes i samarbejdet.

Nobody ever washes a rental car