BLOG

Empty article - Subtitle

En børnehaveklasseleder bag tasterne.

Velkommen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som børnehaveklasseleder huserer vi nede i børnehaveklassen, på nogle skoler kaldt 0.klasse, men hvem er vi egentlig og hvad laver vi egentlig? Det har jeg oplevet selv kollegaer været i tvivl om. 

For mig er året i børnehaveklassen et utrolig vigtigt år for børnene. Det er her fundamentet bliver lagt, for deres videre vej i skolelivet. Det er ligesom et hus, der bliver bygget. Man er nødt til at have et fundament, man kan bygge videre på. Op gennem skolelivet bliver huset så højere, og fyldt med viden, lærdom og socialisering. 

Jeg vil med denne blog være med til at sætte mere fokus på livet i børnehaveklassen. Det kan være alt fra indlæg om, hvad vi arbejder med i børnehaveklassen, tips og ideer til undervisningen, samt indlæg om selve det at være uddannet pædagog, arbejde på en skole og være organiseret under Danmarks lærerforening.

Jeg håber rigtig mange vil læse med og giv endelig jeres besyv med i kommentarfeltet.

Hilsner

Pernille